r

Granliden Mat & Vinhus - Din restaurang i Storvik / Sandviken, Lunch, A la carte, Underhållning, Pizza
Hem · Lunch · Á la Carte · Pizza · Veckans tips · Events · Öppet/Kontakt · Restaurang Anoden

Granliden Mat & Vinhus - Din restaurang i Storvik / Sandviken, Lunch, A la carte, Underhållning, Pizza

Mat för avhämtning

Ladda ner mat/prislistan för avhämtning i PDF format.

Våra leverant örer

www.granliden.nu

Gamla anrika Granliden i Storvik, anno år 1924 ligger 13 km väster om Sandviken och 10 km öster om Hofors.  Storvik tillhör Sandvikens kommun och ligger i västra Gästrikland.  För enkelhetens skull kan vi säga att Storvik ligger mitt emellan Gävle och Falun.

Till oss kommer gäster från Storvik, Sandviken och Hofors med omnejd för att njuta av god mat med hög kvalité samt få bra service. Att maten håller hög kvalité är viktigt för oss och därför har vi valt att köpa våra råvaror från Martin & Servera, som är störst på marknaden.

Varje vardag serverar vi vår välsmakande lunch från klockan 11.00 till 14.00 och helgdagar klockan 12.00 till 14.00. Svensk husmanskost, minst tre rätter samt dagens sallad att välja mellan, salladsbuffé, soppa (vardagar, vintertid), dryck, bröd, kaffe/te och hemgjorda kakor samt frukt och karameller.

Från klockan 17.00 onsdag till fredag samt helgdagar från klockan 12.00 är restaurangen öppen för vår á la Carte meny, pizza mm. Du kan också beställa för avhämtning om det passar dig bättre. Avhämtningsmenyn finns på hemsidan som PDF fil för utskrift till vänster på varje sida


Under fredagar och lördagar har vi ofta spelningar med blandade artister, allt från kända artister till mindre kända samt karaokekvällar. Mera om vilka artister som spelar finner du under fliken Events.  Där hittar du också andra aktiviteter som vinprovningar och temakvällar etc.  Temakvällar är något vi kommer att satsa mera på i framtiden och de kan även förekomma mitt i veckan.  Kultur och musik kommer att vara inriktningen med mat och social gemenskap som huvudingredienser.

Vi kan också erbjuda en sittning på plan två som passar ypperligt för representationer eller för att fira högtidsdagar etc.  Upp till 30 personer tillåter lokalen med ett intilliggande ”vardagsrum” för en mera avkopplande stund med en kopp kaffe eller en drink.  Det finns även möjlighet att svalka av sig på vår stora terrass.

För dig som känner för en avkopplande stund efter jobbet, i goda vänners lag kan vi bl a rekommendera biljard ihop med en god bit mat eller en kopp kaffe eller bara helt enkelt en öl.

För att nå våra mål och tillfredställa våra gästers önskemål har vi skaffat oss goda samarbetspartners samt utrustat oss med kunnig och trevlig personal.

Varmt välkommen till Storvik och Granliden Mat & Vinhus!

Lena & Johan Glimmerbeck med Personal